Om MC FRODIG

Historie

Klubbens navn er MC Frodig. Klubben blev stiftet den 13. april 2013 af Helle Toftegård. Klubben blev startet af kvinder, men fik hurtigt sit første mandlige medlem. Så nu er vi ca. lige mange mænd og kvinder, hvilket er godt for mangfoldigheden i klubben.

Om klubben:

MC Frodig er en klub for både kvinder og mænd som kan se det dejlige i at komme ud at køre motorcykel og som værdsætter det fællesskab det giver.

Vi ønsker vores lille klub skal være et godt samlingssted for mennesker med samme interesse som os. Vi har ingen intentioner og intet ønske om at klubben skal vokse sig stor og stærk. Vi ønsker kun at klubben kan trives i fred og fordragelighed, og at de medlemmer vi er og bliver er mennesker med samme interesse i mc-livet som os. Vi har intet ønske om faste klubaftener. Dog tilstræber vi at holde klubaften en gang hver måned, hvor vi mødes hos et af klubbens medlemmer. I sæsonen prøver vi at samles hver anden torsdag for at køre en tur ud i samlet flok. Turene vil så vidt muligt blive annonceret i kalenderen eller på facebook. Så hvis nogen gerne vil køre en tur sammen med os, så hold øje med facebook eller med kalenderen her på siden.

Klubbens værdier er:

• Samvær på fælles ture og træf.
• Hygge, kammeratskab og fællesskab.
• loyalitet, respekt og ærlighed overfor de øvrige klubmedlemmer.
• Humor! Et smil på læben er altid godt!
Man behandler andre som man selv ønsker at blive behandlet.

Kriterier for medlemsskab:

Alle der ejer og bruger en motorcykel kan, i princippet, blive medlem af vores lille klub. Det kræver kun at man har samme interesse i mc-livet som os, der allerede er medlemmer. Dog har vi en max. grænse for antal medlemmer, da vi intet klubhus har, og derfor mødes privat til vores klubaftener.
Et medlemsskab kræver at man, ved enstemmighed blandt klubbens medlemmer, findes egnet til optagelse. Det vil sige at de andre medlemmer i klubben mener man har de menneskelige kvaliteter og interesser, der skal til for at kunne trives sammen med os andre.

Vi indrømmer gerne at vi tænker længe inden vi indlemmer nye i vores lille klub. Men som medlem får du også et kammeratskab man ikke finder i ret mange andre klubber.

Løst og fast

Da medlemmerne geografisk er meget spredte kan vi ikke mødes så tit, så ud over klubmødet forsøger vi derfor at køre så mange ture sammen som det er muligt. Det kan være planlagte ture, eller det kan være spontanture hvor tiden lige pludselig er til det. Men vigtigst af alt, så er vi der for hinanden. Vi er stolte af vores klub, og derfor viser vi også gerne vores "colors" frem ved enhver given lejlighed.
Vi er en broget flok, det lægger vi ikke skjul på. Men vi har det godt sammen, og det er det der tæller!

 

Interesseret?

Skulle du være interesseret i at læse klubbens få vedtægter kan de læses her: Vedtægter

Hvis du skulle være yderligere interesseret i klubbens gøren og laden kan vi findes på facebook. Linket står nederst på siden.
Vi kan også kontaktes på mail. Bare klik ind på siden "Kontakt".

Medlemmerne

 

MC FRODIG er ikke nogen stor klub. Vi stræber ikke efter at blive store. Vi vil bare gerne være en lille flok der trives godt sammen. Men her er de så... Medlemmerne.

 

Bettina

bettina@mcfrodig.dk

YAMAHA FZ6. Årgang 2009

Per

per@mcfrodig.dk

YAMAHA FZ1. Årgang 2009

 

Tina

tina@mcfrodig.dk

Kawasaki Vulcan. Årgang 2019

 

Jan

jan@mcfrodig.dk

BMW K1200RS ombygget til GT model. Årgang 2001

 

Ulla

ulla@mcfrodig.dk

YAMAHA FZ6 FAZER. Årgang 2006

 

Mikkel

Honda NC750 XD. Årgang 2020

 

 

Organisation

President: Bettina
Vice President: Per
Treasurer: Jan

Social media

About

Siden her er lavet for sjov, bare fordi vi kan. Skulle nogen synes godt om siden er vi selvfølgelig ikke kede af det...

Contact